BPW Benelux

Efficiënte telematicaoplossingen

BPW telematicaoplossingen voor bedrijfswagens

Icone Volant

Een grotere transparantie

De combinatie cargofleet Truck + Trailer biedt u verschillende synergieën : de koppeling van trekker en aanhanger stelt u in staat tot een permanente evaluatie van de gehele combinatie.

Icone Ampoule

Duitse prijs voor telematica 2018

Op het IAA salon 2018 onderscheidde Idem Telematics zich van 278 andere voorstellen en ontving de prijs van de beste innovatie voor zijn telematicaoplossing « Digital Seal ». Ook in 2016 won de onderneming reeds deze prestigieuze award.

Icone Rouages

Telematica toepassingen

Met de cargofleet Driver App toont men de gegevens van een combinatie op een tablet. De dagelijkse workflows worden voor de chauffeur geoptimaliseerd en bezorgen hem een palet aan informatie.

Kenmerken en voordelen

idem telematics

idem telematics is één van de belangrijkste producenten van telematicasystemen in Europa en heeft reeds meer dan 60.000 voertuigen voorzien van unieke en innovatieve oplossingen.

Als Europese specialist voor telematicaoplossingen ontwikkelt het bedrijf producten met het doel de productiviteit en het beheer van de vloot te optimaliseren en de traceerbaarheid van de goederen te verhogen.

Het bedrijf biedt een brede waaier aan producten en services. Verschillende oplossingen zijn mogelijk zowel standaard als individueel gepersonaliseerd.

Wenst u meer informatie te bekomen over het idem telematics assortiment ? Aarzelt u niet ons te contacteren of de website te bezoeken via www.idemtelematics.com