BPW Benelux

Duurzame producten, licht en sterk

HBN spatborden en spatlappen

Garde Boue Et Bavettes HBN BPW
Icone Ampoule

HBN premium kwaliteit

Met een compleet assortiment, innovatieve producten en een moderne logistiek is HBN uw leverancier van spatborden. « Just in time » levering is mogelijk.

Icone Volant

Sterk en schokbestendig

Voor om het even welke toepassing, de spatborden, hun bevestigingen en antispray spatlappen weerstaan aan de moeilijkste omstandigheden.

Icone Rouages

Eenvoudige montage

HBN biedt polyvalente en duurzame producten, gemakkelijk te installeren, wat tijd en kosten bespaart.

Kenmerken en voordelen

HBN-Teknik A/S

HBN-Teknik A/S is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van composietproducten in de autoindustrie. Als pionier in de wereld van plastics-injectie beschikt het bedrijf over de kennis van laaggewichtontwerpen, structurele analyse, productie- en testprocedures van materialen en producten.

De onderneming heeft een groot gamma van aanpasbare spatborden ontwikkeld samen met de montageonderdelen hiervoor, evenals antispray spatlappen, dit alles conform de hoogste standaarden ter zake.

Of het nu gaat om standaardproducten of maatwerk, alle HBN oplossingen laten u toe productiviteitswinsten te boeken en de kwaliteit en de prestaties van uw voertuigen te verbeteren.

Wenst u meer informatie te bekomen over het HBN assortiment ? Aarzelt u niet ons te contacteren of onze website te bezoeken via www.hbn.dk