BPW Benelux

> 1
> 1
> 1

Sedert 2016 produceert de gehele BPW Groep meer dan 560.000 assen op jaarbasis.

Wereldwijd werken meer dan 7.000 mensen voor de BPW Groep.

Zakencijfer in miljoenen euro gerealiseerd door de BPW Groep sedert 2018.

Over de BPW Groep

Sedert 1898 is de onderneming in voortdurende ontwikkeling en bevat op vandaag meer dan 50 verschillende vennootschappen die gedurende de voorbije jaren zijn toegetreden tot de BPW Groep.

De productie is verzekerd met drie vestigingen in Duitsland en de groep beschikt eveneens over verschillende andere productievestigingen. Deze bevinden zich in Denemarken, Hongarije, Rusland, Australië, Zuid-Afrika en China.

De verschillende vestigingen, gespreid over de hele wereld, faciliteren een perfecte voeling met de marktbehoeften. Dankzij de verschillende vestigingen is de BPW Groep in staat steeds producten te leveren van de hoogste kwaliteit dewelke beantwoorden aan de behoeften en verwachtingen van de markt.

Icone Monde

Everything that moves, digitally connects, secures and illuminates the trailer comes from the BPW Group brands: BPW, ERMAX, HBN-Teknik, Hestal and idem telematics.

ERMAX

De beste verlichting voor uw voertuigen

ERMAX Lighting Systems is de naam van het gamma verlichting ontwikkeld door het Deense bedrijf ERMAX. De onderneming biedt compleet verlichtingsgamma aan voor vrachtwagens, opleggers, aanhangers en landbouwvoertuigen.

HBN

Duurzame producten, lichte en sterke

HBN-Teknik A/S is de belangrijkste fabricant van spatschermen door middel van spuitgieten. De onderneming heeft een ruim gamma van zowel aanpasbare spatschermen als de draagarmen hiervoor, eveneens worden er anti-spray spatschermen geproduceerd volgens de hoogste normen.

HESTAL

Oplossingen voor alle
behoeften

HESTAL is een merk ontwikkeld door Hesterbeg & Söhne, één van de internationaal belangrijkste producenten van bovenbouwen, bevestigingen, zekering- en sluitsystemen voor de sector van het zwaar wegvervoer.

 

idem telematics

Efficiënte telematica
applicaties

idem telematics biedt een breed gamma aan telematica zoals track and trace, data-analyse, temperatuurcontrole.
Het doel is de traceerbaarheid en efficiëntie van de vloten te versterken om hun productiviteit te optimaliseren.