BPW Benelux

> 1
> 1
1

Ons voorraaddepot met een oppervlakte van 6.300 m² is gelegen in de industriezone Hauts-Sarts, in het oosten van België.

Meer dan 10.000 onderdelen liggen op voorraad en zijn onmiddellijk leverbaar in de gehele Benelux.

Ons permanent evoluerend team bestaat momenteel uit 55 competitieve medewerkers.

Over BPW Benelux :

BPW Benelux maakt integraal deel uit van de BPW Groep en werd opgericht in 2007, het is gespecialiseerd in assen, ophangingen en componenten voor vrachtwagens, aanhangers, opleggers en landbouwvoertuigen. Vanuit onze kantoren te Herstal (België) en Veghel (Nederland) bedienen wij onze klanten in de gehele Benelux.

Onze klanten zijn zowel de constructeurs en gebruikers van opleggers en aanhangers voor het wegverkeer evenals de constructeurs en gebruikers voor de landbouwsector, de carrosserieën en ook de ondernemingen (dealers) van onderdelen.

De gehele waaier aan producten en diensten ontwikkeld door de BPW Groep en zijn verschillende dochterondernemingen heeft als doel de rendabiliteit van de verschillende actoren in de transportsector te optimaliseren.                                           

Icone Essieu

Ons assortiment :

BPW kernproducten, handelsproducten en BPW originele onderdelen

BPW kernproducten

De kernproducten zijn ontwikkeld, geproduceerd en gecommercialiseerd door de BPW dochterondernemingen die in de loop der jaren tot de BPW Groep zijn toegetreden zoals HESTAL, HBN, ERMAX en idem telematics.

Originele BPW-onderdelen

De BPW onderdelen bieden u de garantie vervaardigd te zijn om steeds precies te passen op uw assen en ophangingen.

Pièces De Rechange D'origine BPW

Handelsproducten

Handelsproducten zijn afkomstig van externe fabrikanten die behorend niet tot de BPW Groep zoals Haacon, Textar, Maxion, Bridgestone, Knorr en Rollix.