BPW Benelux

> 1
> 1
> 1

De BPW Aftermarket Groep heeft 170 vestigingen, verdeeld over meer dan 20 landen.

Wereldwijd werken meer dan 1.200 mensen voor de BPW Aftermarket Groep.

Zakencijfer in miljoenen euro gerealiseerd door de BPW Aftermarket Groep in het jaar 2017.

Over de BPW Aftermarket Groep

De BPW Aftermarket Groep is het Europese distributienetwerk voor onderdelen van de BPW Groep.

Meer dan 170 filialen, verspreid over 20 landen, verzekeren een betrouwbare en snelle levering van onderdelen voor vrachtwagens, opleggers en landbouwvoertuigen in geheel Europa.

De dealers van de BPW Aftermarket Groep leveren niet alleen de originele onderdelen van de BPW Groep maar eveneens ook alle andere noodzakelijke en belangrijke onderdelen voor de reparatie en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen, zowel originele onderdelen als onderdelen van de secundaire markt.

Icone Pièces

De BPW Aftermarket Groep :

The full product range for trucks and trailers, from the original part to the aftermarket part.

Origine BPW
onderdelen

In de loop der jaren zijn de BPW producten de referentie op de markt geworden gezien zij beantwoorden aan de hoogste en meeste strikte kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. De originele BPW-onderdelen beantwoorden perfect aan deze regels en bieden u de zekerheid dat ze zijn ontworpen om perfect op uw assen en ophangingen te passen. Wij garanderen u optimale prestaties.

TRAILERLINE
KEEP ON ROLLING

Het merk TRAILERLINE is exclusief beschikbaar bij de leden van de BPW Aftermarket Groep en bevat een gamma van onderdelen voor vrachtwagens, opleggers en landbouwvoertuigen, de kwaliteit en betrouwbaarheid zijn internationaal erkend.

PE Automotive
onderdelen

De onderneming PE Automotive, gesticht in 1947, maakt deel uit van de BPW Groep. Het gamma van onderdelen voor bedrijfswagenonderdelen is zelf ontwikkeld en gebaseerd op de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en productie. De brede beschikbaarheid van PE-onderdelen wordt snel en betrouwbaar gegarandeerd via het internationale netwerk van de BPW Aftermarket Groep.

Uiteraard leveren de dealers van de BPW Aftermarket Groep niet alleen originele onderdelen voor de merken van de BPW Groep, maar ook alle andere noodzakelijke en belangrijke onderdelen voor de reparatie en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen. Hieronder vindt u een overzicht en een compilatie van een deel van ons assortiment :