BPW Benelux

Oplossingen voor elke behoefte

Hesterberg bovenbouwen en ladingzekeringen

Icone Volant

Reeds 25 jaren een sterke partner

Innoverend, efficiënt en betrouwbaar : sedert 1993 is Hesterberg, onder het merk HESTAL, de belangrijkste leverancier van ladingzekeringsystemen en bovenbouwen binnen de BPW Groep.

Icone Ampoule

Een breed productengamma

Naast rongen, bevestigingen en scharnieren levert HESTAL ook carrosserieonderdelen evenals veiligheidsdeuren, beveiligings- en vergrendelingssystemen.

Icone Rouages

Oplossingen voor elke behoefte

Hesterberg bouwt voort op zijn 230 jaren ervaring om u de meest adequate oplossingen aan te bieden : veelzijdige modulaire systemen met unieke aangepaste ontwikkelingen.

Kenmerken en voordelen

Hesterberg

HESTAL is een merk ontwikkeld door Hesterberg & Söhne, één van de meest vooraanstaande producenten en leveranciers van bovenbouwen, bevestigingsmaterialen en vergrendelingssystemen voor het wegtransport.

Met zijn 230 jaren ervaring en als lid van de BPW Groep is het een belangrijke en onmisbare partner in de sector. Het bedrijf werkt samen met de klanten aan innovaties om deze om te zetten naar intelligente oplossingen, betrouwbaar en met flexibele productieprocessen. De producten van één en dezelfde leverancier zijn zowel bruikbaar voor zeilwagens, diepladers, kippers, enz.

Wenst u meer informatie te bekomen over het HESTAL assortiment ? Aarzelt u niet ons te contacteren of de website te bezoeken via www.hestal.de

Porte Arrière HESTAL