BPW Benelux

GETROKKEN VOERTUIG PROGRAMMA
Als marktleider sedert 1898 ontwikkelt, produceert en commercialiseert BPW assen, ophangingen en componenten voor vrachtwagens, opleggers en aanhangers. Om het even voor welk soort voertuig of toepassing, BPW heeft altijd een aangepaste oplossing.
ONTDEKKEN
LANDBOUW PROGRAMMA
BPW-Hungària Kft. is een 100% dochteronderneming van de BPW Groep. Sedert 1995 worden alle assen en veersystemen voor landbouwvoertuigen exclusief geproduceerd in de fabrieken van Szombathely, in Hongarije.
ONTDEKKEN
AFTERMARKET PROGRAMMA
De originele BPW onderdelen bieden u de garantie vervaardigd te zijn om steeds precies te passen op uw assen en ophangingen. Onze onderdelen zijn overal ter wereld beschikbaar, via het BPW Service Netwerk.
ONTDEKKEN
Previous slide
Next slide

BPW BENELUX - we think transport

BPW Benelux maakt integraal deel uit van de BPW Groep en werd opgericht in 2007, het is gespecialiseerd in assen, ophangingen en componenten voor vrachtwagens, aanhangers, opleggers en landbouwvoertuigen. Vanuit onze kantoren te Herstal (België) en Veghel (Nederland) bedienen wij onze klanten in de gehele Benelux.

ONZE PRODUCTEN

Alle oplossingen bij één en dezelfde partner

Om het even welk type voertuig of toepassingsgebied biedt BPW een gepaste oplossing voor elke klant. Alhoewel wij elke oplossing kunnen aanbieden word u niettemin toch bij het gehele proces betrokken gaande van het ontwikkelen, over het testen, tot het produceren van de individuele oplossingen.

BPW Service Network

Altijd in uw buurt

Met een mondiaal netwerk van meer dan 3.200 servicepunten is de BPW Groep steeds beschikbaar voor u. Zowel voor periodiek als preventief onderhoud of in geval van nood kan u steeds rekenen op onze expertise, onze producten en services.

My BPW

Ons internetportaal

Met een goed gestructureerde inhoud, intuïtieve navigatie en een eenvoudig te gebruiken interface identificeert ons “My BPW” internetportaal snel de reserveonderdelen die u nodig hebt. Deze tool faciliteert en optimaliseert de voortgang van al uw bestellingen.

Camion BPW_rework